team building per empreses

Què és el team building

Vols descobrir què és el Team Building?

Segurament moltes vegades t’has preguntat sobre el significat de Team Building. Sens dubte hi ha moltes possibles respostes a la pregunta: Què és un Team Building? En el nostre cas, va molt més enllà de jocs i activitats a la natura. Trek&Team proposa dinàmiques outdoor per a empreses dissenyades per fer créixer i desenvolupar als equips, no només per entretenir-los.

Necessites idees de Team Building?

Tenim un ampli repertori d’activitats outdoor en diferents formats i metodologies en funció de les necessitats de cada empresa, sempre dissenyades perquè els participants siguin els protagonistes al 100% i puguin gaudir i treballar alhora.

Vols dinàmiques de Team Building?

T’oferim des d’itineraris de recerca de balises amb mapes a rutes d’orientació amb brúixola, passant per gimcanes, jocs de pistes, passejades guiades, etc… que poden ser plantejats de forma col·laborativa o competitiva, en funció dels resultats que es pretenguin obtenir, sempre en entorns naturals de gran bellesa paisatgística.

Busques llocs de Team Building?

A Trek&Team organitzem activitats per a empreses amb grups de fins a 150 persones, arreu de Catalunya i del conjunt de l’Estat, si bé intentem prioritzar espais naturals de les comarques de Camp de Tarragona, com el Parc Natural de la Serra de Montsant al Priorat , les muntanyes de Prades al Baix Camp o la Serra de Llaberia a les portes de la Ribera d’Ebre.

Quines altres activitats de Team Building tenim per a la teva empresa?

Per reforçar les dinàmiques outdoor específiques de Trek&Team es poden realitzar activitats complementàries com ara tallers de cuina saludables, tasts de vins o olis, visites a patrimoni històric, sessions de mindfulness, i un llarg etcètera, amb un alt grau de flexibilitat i capacitat d’adaptació i personalització a les particularitats i necessitats de cada empresa. També jocs pensats per a incentius empresarials.

Què treballem en les nostres experiències de Team Building?

En els nostres projectes outdoor podem treballar qüestions relacionades amb el lideratge, la comunicació, la cohesió d’equips, la gestió de projectes complexos, la priorització de criteris en la presa de decisions, l’anàlisi d’informació en situacions d’incertesa, i un ampli ventall de situacions assimilables a les que succeeixen a les empreses.

En definitiva, si les teves inquietuds i preguntes tenen a veure amb Per a què serveix un Team Building? o Quins són els beneficis d’un Team Building? Et convidem a viure les nostres experiències outdoor per trencar inèrcies i descobrir altres maneres de treballar. Obrir la ment a noves perspectives i mirades diferents per comprendre i gestionar millor les emocions i fomentar un major vinculació i compromís amb l’empresa.