TREK&TEAM

trek-and-team

Organitzem activitats per a empreses i organitzacions amb grups de fins a 150 persones, a qualsevol indret de Catalunya, i de la resta de l’Estat, si bé intentem prioritzar espais naturals de les comarques del Camp de Tarragona, com el Parc Natural de la Serra de Montsant al Priorat, les Muntanyes de Prades al Baix Camp o la Serra de Llaberia a les portes de la Ribera d’Ebre, o el Paratge Natural d’interès Nacional de Poblet.

 

Les activitats poden tenir diferents formats i metodologies en funció de les necessitats de cada empresa, i estan sempre dissenyades per treure’n el màxim profit a partir de proposar als participants dinàmiques en què ells siguin els protagonistes al 100% i puguin gaudir i treballar alhora

trek-and-joy-caminada-conscient-al-medi-ambient

Què fem?

Organitzem des d’itineraris de cerca de balises amb mapes a rutes d’orientació amb brúixola, passant per gimcanes, jocs de descoberta, passejades guiades, jocs de pistes etc… que poden ser plantejats de forma col·laborativa o competitiva, en funció dels resultats que es pretenguin obtenir.
Acostumem a emprar un matí o una jornada sencera, en qualsevol època de l’any, per tal de poder treballar els aspectes fixats en els objectius i recollits en el disseny, combinant la part més formativa amb la part més lúdica.

Què més?

Per reforçar la dinàmica específica de Trek&Team es poden fer altres activitats complementàries com ara tallers de cuina saludable, tasts de vins, visites a patrimoni històric, sessions de mindfulness, i un llarg etcètera, amb una gran flexibilitat i capacitat d’adaptació i personalització a les particularitats i necessitats de cada empresa.

trek-and-team-com-ho-fem

A partir de diverses tècniques d’orientació a la muntanya plantegem reptes i situacions d’aprenentatge relacionades amb:

L

El lideratge

C

La comunicació

E

La cohesió d’equips

G

La gestió de projectes

D

La presa de decisions

A

L’anàlisi d’informació

P

La priorització de criteris

R

L’administració de recursos

Busques una activitat diferent de team building?

Gairebé tot és possible! Els límits els marca la imaginació. Posa’t en contacte amb nosaltres i  t’explicarem com imaginar i organitzar el vostre Trek&Team