TREK&RESET

LA NATURA COM
A IMPULS DE TRANSFORMACIÓ

TEAM BUILDING
PER A EMPRESES A LA NATURA

TREK&RESET és un espai, un moment, un lloc i un temps per PARAR i POSAR PERSPECTIVA al dia a dia, emprant la NATURA com a marc.

 

Un espai de trobada i de PRESÈNCIA. Un moment de calma i de CONSCIÈNCIA.

 

Un lloc i un temps per REVISAR i POSAR EN VALOR el que hem fet fins ara: balanç 2021, i per VISUALITZAR i PROJECTAR què volem fer a partir d’ara: els nostres reptes 2022.

 

Un espai de relació i de CONFIANÇA. Un moment de connexió i de COMPLICITAT.

 

Un lloc i un temps per MIRAR-NOS i ESCOLTAR-NOS com a persones, com a equip i com a empresa, per seguir CREIXENT PLEGATS i CONSTRUINT UN FUTUR COMPARTIT i amb sentit des d’un propòsit comú

 

Un espai de cohesió i de RECONEIXEMENT. Un moment de vinculació i de GRATITUD.

 

Un lloc i un temps pensat i dissenyat per IMPULSAR al teu equip i TRANSFORMAR-LO a partir de la realització d’una sèrie de dinàmiques i activitats en dos blocs, un outdoor i un indoor, en que els participants seran els PROTAGONISTES, experimentant de forma immersiva amb METODOLOGIES EMERGENTS.

En aquests moments de màxima acceleració TREK&RESET és una proposta a rebaixar la intensitat i a disminuir el soroll per obrir-se a la reflexió serena. És una crida a aturar inèrcies i a desactivar patrons per deixar-se sentir i fondre’s amb la natura. És una oportunitat d’apagar les pantalles i d’esmorteir el volum per mirar-se al mirall a un mateix i per mirar als ulls als altres. És una invitació a reduir l’amplitud per guanyar en profunditat, a deixar de córrer per posar-se a caminar.

trekandreset

Durada: 5 hores.

Grup: Des de 12 fins a 120 persones.

1

Aturar-se

Activar els sentits. Despertar la curiositat. Explorar els límits.

2

Mirar

Contemplar l’abundància. Deixar-se sorprendre. Descobrir per redescobrir-se.

3

Sentir

Permetre’s emocions. Acollir sensacions. Deixar fluir pensaments.

4

Connectar

Mirar per entendre. Escoltar per acceptar. Vincular-se sense exigir.

TOTES LES NOSTRES ACTIVITATS INCLOUEN:

  1. El disseny, la conceptualització, l’organització, la coordinació i la dinamització de tota l’activitat.
  2. El muntatge previ i la posterior recollida de tot el material repartit pel bosc de la part outdoor (fites, marques, balises….)
  3. La confecció de tot el material didàctic necessari per a la realització de les diferents dinàmiques, així com l’elaboració del Quadern de Bitàcola, si s’escau.
  4. La presència de tres facilitadors amb perfils professionals diferenciats i complementaris, durant tota l’activitat, per tal de garantir la màxima profunditat, personalització i aprofitament de la sessió.
  5. La facilitació des de tres perspectives metodològiques degudament interrelacionades i integrades: la descoberta de l’entorn natural, el desenvolupament de competències personals i relacionals i el desvetllament dels talents professional.
  6. Una assegurança específica pel desenvolupament de l’activitat.

Busques una activitat diferent de teambuilding per la teva empresa?

Gairebé tot és possible! Els límits els marca la imaginació. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com imaginar i organitzar el vostre Trek&Team