TREK&FIND

JOCS DE PISTES A L’AIRE LLIURE

Joc de pistes al aire lliure

TEAM BUILDING
PER A EMPRESES A LA NATURA

Els participants es divideixen en grups d’entre 2 i 4 persones, en funció dels criteris que els formadors conjuntament amb els clients estableixen conforme al treball que es vol realitzar. Cada grup rep  una fitxa de treball i una fitxa d’activitat, que els serviran simultàniament per plantejar la realització de l’activitat en si (la cerca del tresor) així com dels objectius didàctics que es vulguin assolir.

 

A partir de la fitxa i del dispositiu GPS, s’han de desplaçar fins la zona on  s’haurà de buscar el “caché”. Allà, gràcies a l’ajuda d’una brúixola i a l’enginy dels components del grup, han d’acabar trobant el tresor, que a banda d’un obsequi material, conté coneixements i aprenentatges que es podran aplicar a la vida diària com a la feina, i que són l’objecte de la dinàmica.

 

Una última trobada grupal amb posada en comú de les experiències i aprenentatges viscuts per cadascun dels equips posa fi a l’activitat.

Joc de pistes i de “Geocaching”. A partir de resoldre diferents pistes i enigmes així com navegar amb l’ajuda de dispositius GPS i de brúixoles, els participants han de trobar un “caché” o “tresor” final. A partir d’unes pistes i indicacions inicials, els grups es desplacen per trobar la zona del tresor que un cop localitzada, serà el terreny on posaran a prova la seva perícia i capacitat de treball en equip per poder localitzar el tresor final.

trekandfind-joc-de-pistes-al-aire-lliure

Durada: Variable, entre 2 i 5 hores.

Grup: Des de 10 fins a 60 persones.

1

Objectius

Definir objectius de forma conjunta amb precisió, claredat, rigor i transparència que donin sentit a allò que fem.

2

Tecnologia

Aproximar-se a la tecnologia per entendre-la com un aliat que ens ajuda i ens aporta valor per superar desafiaments

3

Orientació

Descobrir dinàmiques d’orientació que ens permetin guanyar autonomia i confiança tot assumint noves proves

4

Planificació

Aplicar tècniques de planificació per gestionar projectes complexes en entorns canviants per minimitzar la incertesa

TOTES LES NOSTRES ACTIVITATS INCLOUEN:

  1. L’organització, la coordinació i la dinamització de tota l’activitat.
  2. El muntatge previ i la posterior recollida de tot el material de senyalització repartit pel bosc (fites, balises, marques, ….)
  3. Tot el material necessari, des del dossiers de treball (Quadern de Bitàcola) a mapes, passant pels estris de navegació si s’escau.
  4. Continguts interpretatius dels espais naturals en què es desenvolupen.
  5. La presència de dos professionals: un guia de muntanya titulat i un coach/formador especialitzat.
  6. La facilitació des de dues perspectives metodològiques complementàries: el guiatge i la descoberta de l’entorn natural i el desenvolupament de competències professionals.
  7. Una assegurança específica.

Busques una activitat diferent de teambuilding per la teva empresa?

Gairebé tot és possible!!! Els límits els marca la imaginació. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com imaginar i organitzar el vostre Trek&Team