TREK&ENJOY

CAMINADA CONSCIENT AL MEDI NATURAL

caminada-conscient-al-medi-natural

TEAM BUILDING
PER A EMPRESES A LA NATURA

Ja de bon inici, s’intenta transmetre als participants l’excepcionalitat del dia, del moment, de la seva privilegiada ubicació. Es comença amb una introducció i explicació de les experiències que tindran durant aquell matí.

 

Posteriorment s’inicia el passeig, treballant en els aspectes que els formadors han proposat. Durant la jornada i sempre dins de l’espai natural visitat, es realitzen exercicis que combinen el treball reflexiu amb diferents experiències sensorials que es podran compartir amb la resta del grup, i finalitzarem la jornada amb la posada en comú de les experiències i els aprenentatges viscuts.

Passejada per paratges i terrenys fàcils i amables però amb altíssims valors naturals i culturals. Caminar prenent consciència del privilegiat espai on ens trobem resulta ser el fil conductor per connectar amb nosaltres mateixos i amb la resta de companys. Sorgiran durant el transcurs de la passejada, diferents activitats, jocs i sorpreses.
Experiència natural i sensorial viscuda individualment per cada participant en companyia de la resta del grup, amb la que nodrim i fomentem el creixement personal dins l’organització i les relacions interpersonals que es donen en la mateixa.

caminada-conscient-al-medi-natural

Durada: Variable, entre 2 i 5 hores.

Grup: Des de 12 fins a 120 persones.

1

Consciència

Guanyar consciència sobre com ens sentim i com reaccionem per comprendre millor qui som.

2

Connexió

Reforçar la connexió interpersonal i amb la natura per ampliar la mirada, obrir la ment i guanyar perspectiva.

3

Gratitud

Posar en valor la gratitud com una actitud que ens fa créixer com a persones i ens humanitza

4

Diversió

Viure la diversió amb plenitud com un regal que ens fem a nosaltres mateixos i als altres i que ens regenera emocionalment.

TOTES LES NOSTRES ACTIVITATS INCLOUEN:

  1. L’organització, la coordinació i la dinamització de tota l’activitat.
  2. El muntatge previ i la posterior recollida de tot el material de senyalització repartit pel bosc (fites, balises, marques, ….)
  3. Tot el material necessari, des del dossiers de treball (Quadern de Bitàcola) a mapes, passant pels estris de navegació si s’escau.
  4. Continguts interpretatius dels espais naturals en què es desenvolupen.
  5. La presència de dos professionals: un guia de muntanya titulat i un coach/formador especialitzat.
  6. La facilitació des de dues perspectives metodològiques complementàries: el guiatge i la descoberta de l’entorn natural i el desenvolupament de competències professionals.
  7. Una assegurança específica.

Busques una activitat diferent de teambuilding per la teva empresa?

Gairebé tot és possible! Els límits els marca la imaginació. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com imaginar i organitzar el vostre Trek&Team