QUI SOM

experiencies-de-team-building

El Xavier Plana és proper, empàtic, simpàtic i viu. Sempre respectant les prioritats que té establertes a la seva vida i a la seva feina, no sap desenvolupar un projecte sense abocar-s’hi de ple i posar ingents dosis d’il·lusió i d’emoció en el mateix.

 

Psicòleg de formació, consultor i formador de professió, cap descripció de les seves aptituds i del seu tarannà es veurà complerta si no s’hi fa menció de la seva facilitat per transmetre i comunicar. Aquest talent comunicatiu, combinat amb la seva estima incondicional pels espais naturals, ens ha presentat, enllaçat i empès en aquest projecte Trek&Team que compartim.

 

Carles Sanromà

xavier-plana
Carles-sanroma

En Carles Sanromà és inquiet, apassionat, curiós i intuïtiu. Ha sabut transformar la seva passió per la natura en una feina que li permet compartir els seus amplis coneixements amb tothom qui vulgui aproximar-se als espais naturals que tan bé coneix i estima.

 

Guia de muntanya professional i diplomat en relacions laborals, converteix qualsevol activitat a la natura amb una experiència intensa i molt agradable, fent de cada passa una oportunitat per aprendre gràcies a la seva generositat i entrega explicant tot allò que l’envolta. La seva sensibilitat fa que treballar amb el Carles sigui tan agraït com interessant. Junts impulsem Trek&Team per créixer i aprendre. Us hi apunteu?

 

Xavier Plana

Busques una activitat diferent de team building?

Gairebé tot és possible! Els límits els marca la imaginació. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com imaginar i organitzar el vostre Trek&Team