TREK&MAP

ORIENTACIÓ AMB MAPA PER EQUIPS

Activitat team building equips

TEAM BUILDING
PER A EMPRESES A LA NATURA

Els participants es divideixen en grups d’entre 4 i 12 persones, en funció dels criteris que els formadors conjuntament amb els clients estableixen conforme al treball que es vol realitzar. Cada grup ha de localitzar una sèrie de fites o balises marcades en un mapa de la zona i anar fins el punt d’arribada de l’activitat abans de que es compleixi el temps establert.

 

Un cop finalitzat aquest primer circuit i mentre es pren un descans, els formadors comenten i incideixen en els aspectes treballats i proposen repetir l’exercici, amb un recorregut diferent però amb el mateix objectiu, aplicant ara els aprenentatges adquirits durant el primer circuit.

 

En acabar la segona volta, és el moment de reconèixer les millores, posar en valor els aprenentatges, rebre el feedback i definir les conclusions finals que ens han de permetre transferir els nous coneixements i experiències al dia a dia de la feina.

Dinàmica de descoberta i orientació en què a través d’un mapa, els participants han de localitzar a partir de la seva ubicació, una sèrie de punts en el terreny. Sempre en un entorn fàcil i poc perdedor, aprenen a desenvolupar de forma divertida i en un entorn natural de gran bellesa, les seves habilitats d’ús i interpretació d’un mapa així com la relació i el treball amb la resta de l’equip a l’hora de desenvolupar una tasca.

trek-and-map-orientacio-amb-mapa-per-equips

Durada: Variable, entre 2 i 5 hores.

Grup: Des de 12 fins a 120 persones.

1

Descoberta

Fomentar la descoberta de nous reptes de forma col·laborativa, flexible i empàtica per enfrontar-los amb actitud positiva.

2

Confiança

Experimentar la confiança com un espai que obrim a l’altre perquè pugui fer i ser amb plenitud.

3

Decisions

Prendre decisions en equip assumint els riscos i els beneficis amb coresponsablitat i generositat

4

Comunicació

Fer de la comunicació una eina útil de proximitat i comprensió per avançar plegats i construir accions en comú.

TOTES LES NOSTRES ACTIVITATS INCLOUEN:

  1. L’organització, la coordinació i la dinamització de tota l’activitat.
  2. El muntatge previ i la posterior recollida de tot el material de senyalització repartit pel bosc (fites, balises, marques, ….)
  3. Tot el material necessari, des del dossiers de treball (Quadern de Bitàcola) a mapes, passant pels estris de navegació si s’escau.
  4. Continguts interpretatius dels espais naturals en què es desenvolupen.
  5. La presència de dos professionals: un guia de muntanya titulat i un coach/formador especialitzat.
  6. La facilitació des de dues perspectives metodològiques complementàries: el guiatge i la descoberta de l’entorn natural i el desenvolupament de competències professionals.
  7. Una assegurança específica.

Busques una activitat diferent de teambuilding per la teva empresa?

Gairebé tot és possible! Els límits els marca la imaginació. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com imaginar i organitzar el vostre Trek&Team